Copyright © GoEast.be
Alle rechten voorbehouden


Made by:

Conceptie:
Erwin Kirsch, Harald Mathie & THG-Team

Design & Prductie:
Erwin Kirsch Design AG, St.Vith
Coordinatie: Erwin Kirsch
Grafiek en Illustraties: Erwin+Karin Kirsch-Schumacher
Webdesign, Beeldverwerkin, Flash: Alain Kaut

Fotos:
Erwin Kirsch, André Dreze Studio ADR (Luftaufnahmen), MEV, Photo Alto

In samenwerking met:
Talk2Us - the net cooperation
Samenwerkingsverband ter bevordering van de diensten kwaliteit in het Internet.

Euregio.net AG, Eupen, Eupen/Wirtzfeld
Coordinatie: Hubert Savelberg
Ontwikkeling: Bruno Dannemark
Consulting: Joe Savelberg

Mathie Consulting
, Membach
Marketing: Harald Mathie

Opmerking:
Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en videos alsook de indeling ervan op deze website vallen onder de bescherming van de auteursrechten en andere beschermende wetten.
De inhoud van deze website mag niet voor commerciele doeleinden gekopieerd worden, noch verdeeld, noch veranderd, noch aan derden overhandigd worden. In deze website worden bovendien afbeeldingen gebruikt, waarvan het copyricht aan derden toebehoort.

Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten ervan geen garanties bieden voor de nauwkeurigheid en/of foutloze inhoud ervan. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die direkt of indirekt door het gebruik van deze website zou ontstaan.

Gebruiksrechten:
Het geestelijk eigendom dat in deze website is opgenomen, is beschermd. Door het online plaatsen van deze website geven de producenten geen toestemming om dit eigendom door derden te laten gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor de inhoud (tekst, afbeeldingen, links) inklusief gebruiksrechten) die door de klant en zijn redakteurs ingevoerd worden.